Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οικολογική Συνείδηση

Ευαισθητοποιούμαστε ιδιαίτερα σε θέματα οικολογίας καθώς είναι πλέον φανερό ότι η οικολογία και η επιχειρηματική δραστηριότητα στην σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά.
Η επιχειρηματική δράση στη καθημερινότητα συντελείται από ανθρώπους που απευθύνονται σε ανθρώπους  άρρηκτα συνδεδεμένους με το φυσικό περιβάλλον καθώς ζουν σε αυτό όπου και αναδεικνύεται οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα.
Ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας για τους εργαζόμενους της εταιρείας οι οποίοι τηρούν τις «πράσινες» διαδικασίες.ΑΦΗΣ

Ενσωματώνουμε περιβαλλοντικά κριτήρια στις καθημερινές μας διαδικασίες φροντίζοντας όσο το δυνατό περισσότερο την προστασία του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα: στην εταιρεία υπάρχει κάδος ανακύκλωσης μπαταριών (ΑΦΗΣ), οι εκτυπώσεις γίνονται με μέτρο και στο τέλος της ημέρας ανακυκλώνουμε ότι απομένει.

 

actionaid

Ενισχύουμε την προσπάθεια της ActionAid συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού.
Η ActionAid αποτελεί έναν διεθνή οργανισμό του οποίου οι αρχές και οι αξίες συνάδουν απόλυτα με εκείνων τις IB.HS.
Αποδεικνύει ότι με την ειλικρινή προσπάθεια των ατόμων που απαρτίζουν μία ομάδα μπορεί να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

ΑΜΕΑ

Στηρίζουμε την προσπάθεια του, Παραολυμπιονίκη του 2004, Νίκου Πατεράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ 2015 που διοργανώθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.