Μελέτες Κλάδων Οικονομίας

Η Infobank Hellastat ΑΕ αναλύει ετησίως 60 κλάδους της ελληνικής οικονομίας μέσα από τις αναλύσεις κλάδων Industry Outlook ενσωματώνοντας:

Εκτενή ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, με παρουσίαση στοιχείων όπως:

- σύγκριση και ανάλυση των μεταβολών στη συμπεριφορά των επιχειρήσεων & του κλάδου (ημέρες πληρωμής προμηθευτών και ημέρες είσπραξης απαιτήσεων),
- μεταβολές στη ρευστότητα των επιχειρήσεων
- μεταβολές στο δανεισμό τους

Ανάλυση πιστωτικού κινδύνου

Επιπλέον, μαζί με το Industry Outlook δίνεται σε cd αρχείο μορφής MS-Excel το οποίο περιλαμβάνει:

  • «Mοντέλο» σύγκρισης των εταιρειών με τον κλάδο. Εξαιρετικό πλεονέκτημα του μοντέλου αποτελεί η με απλές διαδικασίες δυνατότητα σύγκρισης της επιχείρησής σας με τμήματα του κλάδου ή με τον ανταγωνισμό της δίνοντας άμεσα μία μεγάλη ποικιλία στοιχείων κερδοφορίας-αποδοτικότητας, κεφαλαιακής διάρθρωσης και ρευστότητας.
  • Tα Εταιρικά Προφίλ των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, σε ηλεκτρονικά επεξεργάσιμη μορφή με πλήρη ισολογισμό, χρηματοοικονομική ανάλυση, ταμειακές ροές & ποιοτικά στοιχεία.
     

Δείτε παρακάτω τις πρόσφατες κλαδικές μελέτες από την IB.HS (Short description) :

 

Για την πλήρη έκδοση των κλαδικών μελετών παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 8939017 και στα emails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.