Επιχειρείν

Στην Κύπρο ετοιμάζεται να επεκταθεί η αλυσίδα εστιατορίων υγιεινής διατροφής από την Ιρλανδία, Freshly Chopped. Η συμφωνία, που σφραγίστηκε με εξαψήφιο αριθμό, έγινε στο πλαίσιο επέκτασης της αλυσίδας εστιατορίων σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνοντας αρχή με την Κύπρο.

H αλυσίδα αναμένεται να ανοίξει το πρώτο εστιατόριο στη Λευκωσία αρχές του 2018, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερο εστιατόριο στη Λάρνακα, χωρίς να αποκλείεται το άνοιγμα και άλλων σημείων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σημειώνεται πως τα δύο νέα εστιατόρια θα ενταχθούν στο ήδη υφιστάμενο δίκτυο εστιατορίων της Freshly Chopped, στην Ιρλανδία, που απαριθμεί 30 εστιατόρια. Η συμφωνία franchise, που υπογράφτηκε με την Κάρεν Πολύβιου, ξεκινά ως συμφωνία αδειοδότησης περιοχής, με σχέδια επέκτασης για Κύπρο και Ελλάδα μέχρι το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογενειακή επιχείρηση Polyvious κατέχει εμπειρία franchise στο λιανικό εμπόριο, καθώς άνοιξε το πρώτο Freshly Chopped εστιατόριο στο Terminal One του αεροδρομίου στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με δήλωση της Freshly Chopped, τα εστιατόρια στην Κύπρο θα λάβουν υπόψη τις τοπικές γαστρονομικές προτιμήσεις και θα προσαρμόσουν το μενού για να συμπεριλάβουν τα τοπικά προϊόντα.

"Το πρώτο μας κατάστημα στην Κύπρο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας, αλλά αυτό είναι ακόμα μόνο η αρχή", δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Brian Lee.

 

Πηγή: FnB Daily
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.