Επιχειρείν

Η Pakia Software Services είναι μια ελληνική startup, μέλος της Startech Ventures, και εξειδικεύεται στην ψηφιακή διαχείριση ασφαλιστικών εργασιών, στοχεύοντας στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου. Η εταιρεία μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής διαχείρισης ασφαλιστικού γραφείου στο περιβάλλον cloud.

Αναλυτικά, μέσω της χρήσης γεφυρών, καθίσταται δυνατή η καταχώρηση στο Pakia μεγάλου όγκου δεδομένων όπως συμβόλαια, ανανεώσεις συμβολαίων και ειδοποιητήρια με αρχεία που στέλνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους συνεργάτες τους. Με τον τρόπο αυτό, η καταχώρηση των δεδομένων απλοποιείται και πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο, κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο.

Επίσης, το Pakia μπορεί να συγκρίνει την τιμολόγηση ανάμεσα σε πακέτα και καλύψεις διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος να επιλέγει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η έκδοση του συμβολαίου γίνεται μέσω του Pakia, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται χρόνος που θα χανόταν στην καταχώρηση.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, «Επόμενος στόχος του Pakia είναι να ολοκληρωθεί η δημιουργία των web services και να προστεθούν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να έχουν ακόμη περισσότερα οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής».

 

Πηγή: Αλέξης Νικολαΐδης, Economic Research & Sectorial Studies Senior Analyst
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.