Οινοποιΐα

Το κτήμα Semeli παρουσίασε το νέο ερυθρό ξηρό οίνο της σειράς AETHERIA,  AETHERIA RED 2015.

H  συγκεκριμένη  ετικέτα  προέρχεται  από  τις  ποικιλίες  Syrah,  Merlot  και  Cabernet Sauvignon, ωρίμασε και παλαιώνει για 24 μήνες στα κελάρια του  οινοποιείου της Semeli, στο Κούτσι, της Νεμέας, ενώ έρχεται να προστεθεί  στο ήδη υπάρχον λευκό, AETHERIA, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ PREMIUM ΟΙΝΩΝ

Η διεύρυνση της συμμετοχής των οίνων premium κατηγορίας στο σύνολο των  ετικετών, που παράγει το κτήμα, είναι ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας, με  σκοπό να πετύχει αύξηση του κύκλου εργασιών της για τα επόμενα χρόνια και  να βελτιώσει αισθητά τη μικτή κερδοφορία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει προγραμματίσει την τεχνολογική της  αναβάθμιση, αλλά και την απόκτηση ιδιόκτητων αμπελώνων.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Στη διάρκεια του 2017 υλοποιείται επένδυση, που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο  ευρώ, με στόχο την αναβάθμιση της διαδικασίας παραγωγής και των χώρων  υποδοχής και φιλοξενίας του οινοποιείου, ενώ συνολικά η εταιρεία έχει  υλοποιήσει επενδύσεις, που ξεπερνούν τα 12 εκατ. ευρώ.

Όπως  ανέφερε  η  Μυρτώ  Γιαννακοπούλου  Σάλλα,  μέτοχος  και  μέλος  του  διοικητικού  συμβουλίου  της  Semeli,  "η  επένδυση  αναβαθμίζει  το  χώρο παραγωγής με state of the art εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα  οινοποίησης, αναδεικνύοντας το οινοποιείο σε σημείο αναφοράς, τόσο για  την Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό".

OI XΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

Σήμερα, τα προϊόντα της Semeli εξάγονται κυρίως στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη  Νορβηγία, τη Δανία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο,  την Ολλανδία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο,  την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Κορέα, την Ταϊλάνδη και τη Δ. Αφρική.

 

Πηγή: FnB Daily
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.