Οι Συνεργασίες μας

Ακολουθούν οι βασικοί μας συνεργάτες.

creditsafe

Αποκλειστικοί συνεργάτες της Creditsafe στην Ελλάδα, του πλέον διαδεδομένου παρόχου δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.
Ο Όμιλος Creditsafe είναι μια πολυεθνική εταιρεία παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης. Ιδρύθηκε το 1997, και πλέον έχει επεκταθεί σε έντεκα χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και πιο πρόσφατα στην Ασία αποτελώντας τον πιο διαδεδομένο πάροχο εταιρικών πιστωτικών εκθέσεων στον κόσμο. Σήμερα, απασχολεί, περισσότερα από 1.000 άτομα και εξυπηρετεί άνω των 100.000 συνδρομητών σε όλο τον κόσμο.febis

Μέλος της FEBIS, Federation of Business Information Service.
Η Ομοσπονδία Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Πληροφόρησης (FEBIS) ιδρύθηκε το 1973 από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοληπτικής αξιολόγησης και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, η FEBIS αριθμεί περισσότερα από 80 μέλη και 30.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη της FEBIS παράγουν πάνω από 1,3 τρις στοιχεία Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και εκθέσεις καταναλωτών σε ετήσια βάση για περισσότερους από 1,6 δισ. ευρωπαϊκούς οργανισμούς, παρέχοντας στους πελάτες πολύτιμη υποστήριξη στη λήψη των επιχειρηματικών ντους αποφάσεων.

 

partners logos gr
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Συνεργάτης της
creditsafe.com


Η Creditsafe είναι ο πλέον διαδεδομένος πάροχος δελτίων επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο.

Μέλος της
febis


Η FEBIS αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές οργανώσεις επιχειρηματικής πληροφόρησης σε διεθνές επίπεδο.