Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι αποφάσεις των στελεχών / επιχειρηματιών είναι καθοριστικές για τα αποτελέσματα κάθε business unit συνεπώς και για τα αποτελέσματα των εταιριών που καλούνται να αντιμετωπίσουν τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η στρατηγική και οι πολιτικές αντιμετώπισης του πιστωτικού κινδύνου (Credit Policies) επηρεάζουν καταλυτικά τη βιωσιμότητα, τη κερδοφορία και την ανάπτυξη των οργανισμών. Όλο και περισσότερες εταιρίες αναγνωρίζουν πως η έγκαιρη αξιολόγηση και πρόβλεψη του πιστωτικού κινδύνου ελαχιστοποιεί τις ‘δυσάρεστες εκπλήξεις’ στις εμπορικές συναλλαγές εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Infobank Hellastat ΑΕ (IB.HS) στηρίζει ενεργά τους λήπτες αποφάσεων σε ζητήματα πολιτικής πιστώσεων με άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, εργαλεία και εκπαίδευση.

Στον εκπαιδευτικό τομέα, η IB.HS διοργανώνει ενδοεπιχειρησιακά και ‘ανοιχτά’ επιμορφωτικά σεμινάρια με διαβαθμισμένο γνωστικό αντικείμενο στο Credit Risk Management.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται διεξοδικά για τα παρακάτω:

  • Introduction to credit risk management
  • Understanding financial statements and trading reports
  • Ratio analysis
  • Expert and ratio systems
  • Credit scoring and modelling default
  • Market-based credit models
  • Market default models
  • Managing credit risk in a corporate environment
  • Financial distress

 

Εκπαιδευτικές Ενότητες στο Credit Risk

Credit Risk Excellence - Essentials CRE-E Course
Credit Risk Excellence - Corporate CRE-C Certificate
Credit Risk Excellence - Retail  CRE-R Certificate
Credit Risk Excellence 360° Credit Risk Management Diploma
Restart Business RB Certificate

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 8939017 και στα emails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*
Επαλήθευση λέξης:

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top