Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
Το περιεχόμενο και η επωνυμία (domain name) του παρόντος διαδικτυακού τόπου, ο διακριτικός τίτλος «Infobank Hellastat ΑΕ», η μορφή, ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του διαδικτυακού τόπου καθώς και η Τράπεζα Πληροφοριών, στην οποία παρέχει πρόσβαση ο διαδικτυακός τόπος και το λογισμικό λειτουργίας της αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικών δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της Infobank Hellastat ΑΕ και τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του ελληνικού και διεθνούς δικαίου.
Συνεπώς, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, φόρτωση (download), αποθήκευση και αντιγραφή, αναδημοσίευση, μετάδοση, διάδοση, έκδοση με οποιονδήποτε τρόπο μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Infobank Hellastat ΑΕ ως δικαιούχου και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του. Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση ή αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου για αυστηρά προσωπική χρήση.
Σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν.2819/2000, η Infobank Hellastat ΑΕ έχει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πληροφοριών, ως δημιουργός αυτής αλλά όχι επί των μεμονωμένων πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή, οι οποίες εξακολουθούν να είναι πνευματική ιδιοκτησία των εταιριών τις οποίες αφορούν.
Επιπλέον, η Infobank Hellastat ΑΕ είναι αποκλειστικός δικαιούχος του λογισμικού βάσει του οποίου δομείται και λειτουργεί η Τράπεζα Πληροφοριών.
Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύεται στους Συνδρομητές η χρήση του συνόλου ή μέρους των πληροφοριών, στη μορφή που λαμβάνονται από την Τράπεζα Πληροφοριών για την καταχώρισή τους σε άλλες τράπεζες πληροφοριών ή σε ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης πληροφοριών και εν γένει σε αρχεία, για την καταχώριση και αξιοποίησή τους σε βιβλία ή άλλα έντυπα, χωρίς την αναγραφή της πηγής των πληροφοριών αυτών.
Σε κάθε περίπτωση, κατά την αξιοποίηση των πληροφοριών της Τράπεζας Πληροφοριών, ο Συνδρομητής υποχρεούται να μην αποκρύψει ή τροποποιήσει ή αφαιρέσει με οποιοδήποτε τρόπο τα διακριτικά σημεία της προέλευσης των πληροφοριών από την Τράπεζα Πληροφοριών της Infobank Hellastat ΑΕ.

 

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*
Επαλήθευση λέξης:

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top