Η Infobank Hellastat ΑΕ αναλύει ετησίως 60 κλάδους της ελληνικής οικονομίας μέσα από τις αναλύσεις κλάδων Industry Outlook ενσωματώνοντας:

Εκτενή ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, με παρουσίαση στοιχείων όπως:

- σύγκριση και ανάλυση των μεταβολών στη συμπεριφορά των επιχειρήσεων & του κλάδου (ημέρες πληρωμής προμηθευτών και ημέρες είσπραξης απαιτήσεων),
- μεταβολές στη ρευστότητα των επιχειρήσεων
- μεταβολές στο δανεισμό τους

Ανάλυση πιστωτικού κινδύνου

Επιπλέον, μαζί με το Industry Outlook δίνεται σε cd αρχείο μορφής MS-Excel το οποίο περιλαμβάνει:

  • «Mοντέλο» σύγκρισης των εταιρειών με τον κλάδο. Εξαιρετικό πλεονέκτημα του μοντέλου αποτελεί η με απλές διαδικασίες δυνατότητα σύγκρισης της επιχείρησής σας με τμήματα του κλάδου ή με τον ανταγωνισμό της δίνοντας άμεσα μία μεγάλη ποικιλία στοιχείων κερδοφορίας-αποδοτικότητας, κεφαλαιακής διάρθρωσης και ρευστότητας.
  • Tα Εταιρικά Προφίλ των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, σε ηλεκτρονικά επεξεργάσιμη μορφή με πλήρη ισολογισμό, χρηματοοικονομική ανάλυση, ταμειακές ροές & ποιοτικά στοιχεία.
     

Δείτε παρακάτω τις πρόσφατες κλαδικές μελέτες από την IB.HS (Short description) :

 

Για την πλήρη έκδοση των κλαδικών μελετών παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 8939017 και στα emails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*
Επαλήθευση λέξης:

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top