Εκτύπωση

Επιχειρηματική πληροφόρηση: Απαραίτητη σήμερα και για την πιο μικρή επιχείρηση

O Χρυσόστομος Κάτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Infobank Hellastat ΑΕ, μίλησε στο CFO Agenda 2014 για τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας του και τη μεγάλη σημασία που έχει σήμερα για μια επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους η άμεση πληροφόρηση, την κατάλληλη στιγμή.

CFOagenda: Η Infobank Hellastat ΑΕ αποτελεί ένα νέο εταιρικό σχήμα που δημιουργήθηκε στον τομέα της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης με την εξαγορά της Hellastat από την Infobank. Γιατί έγινε αυτή η συνένωση και ποια είναι τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν;

Χρυσόστομος Κάτσης: Όπως όλοι γνωρίζουμε και βιώ- νουμε καθημερινά, οι τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες δεν αφήνουν περιθώρια σφαλμάτων στις επιχειρήσεις αφού η βιωσιμότητά τους διακυβεύεται. Η έννοια της επιχειρηματικής πληροφόρησης γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για την καθημερινή λειτουργία της σύγχρο- νης επιχείρησης μέσα σε αυτό το ρευστό οικονομικό περιβάλλον. Η Infobank και η Hellastat, λειτουργώντας προληπτικά, αποφάσισαν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν στον κλάδο της επιχειρηματικής πληροφόρησης.

Για ολόκληρη τη συνέντευξη κάντε click εδώ.