Σε χαμηλό 10 ημερών η τιμή του χρυσού

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 ημερών υποχώρησε απόψε η τιμή του χρυσού στα διεθνή χρηματιστήρια.

Περισσότερα...

Kύπρος: Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2019

Με 30 ψήφους υπέρ και 24 κατά η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων ενέκρινε το βράδυ της Παρασκευής τον κρατικό προϋπολογισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2019.

Περισσότερα...

YouTube Pulse 2018: Τα νέα δεδομένα και οι πρακτικές αξιοποίησης

Tο YouTube Pulse, μία εκδήλωση με στόχο να εμπνεύσει και να εμπλέξει πάνω από 500 αντιπροσώπους διαφημιστικών εταιρειών και brands, προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους τα πιο πρόσφατα δεδομένα και τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με το πώς να αξιοποιούν στο έπακρο το YouTube στην επικοινωνία και στις στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόζουν, διοργάνωσε στην Αθήνα η Google.

Περισσότερα...

Κόντε: Το ιταλικό έλλειμμα παραμένει στο 2,04% - Δεν έχουμε άλλα περιθώρια

«Το ποσοστό του δημοσίου ελλείμματος παραμένει στο 2,04%, δεν έχουμε άλλα περιθώρια», τόνισε Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Περισσότερα...

Μειώνεται σταθερά ο αριθμός των σοβαρών ναυτικών ατυχημάτων

Σταθερή μείωση εμφανίζει ο αριθμός των σοβαρών ναυτικών ατυχημάτων στις θάλασσες, ενώ λιγότερα πλοία δηλώνονται ως ολικές απώλειες σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ετήσια έκθεση της EMSA για τα ναυτικά ατυχήματα (Annual Overview of Marine Casualties and Incidents 2018). Η ασφάλεια στη θάλασσα βελτιώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της European Maritime Safety Agency (EMSA), μιας οργάνωσης της Ε.Ε. που ασχολείται με τη διαχείριση και παρακολούθηση ναυτικών ατυχημάτων αλλά και θεμάτων ασφάλειας στη θάλασσα.

Περισσότερα...

Βρυξέλλες: Αδιέξοδο για Βrexit, αισιοδοξία για Ευρωζώνη

Η διήμερη συνεδρίαση της ΕΕ με εξαίρεση την Ευρωζώνη, όπου λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, χαρακτηρίστηκε από στασιμότητα σε κρίσιμα ζητήματα, όπως το brexit και το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

Περισσότερα...

Χρηματιστήριο: Η ενισχυμένη νευρικότητα οδήγησε σε «σεμνή» εβδομαδιαία πτώση -0,53%

Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών νευρική πορεία, σε αρνητικό πεδίο για όλο το χρονικό διάστημα της διαπραγμάτευσης με εγγραφή ανώτερου και κατώτερου στις δυο πρώτες ώρες. Έγινε γρήγορα σαφές δε, πως μετά το χαμηλό μέρας στις 638,92 μονάδες και την αντίδραση που ακολούθησε, (μετά τις 11:41) απόκτησε ανοδική πορεία σταθερής κλίσης από το επίπεδο των 639 προς αυτό των 645 μονάδων, χωρίς διάθεση ξανά για αναζήτηση πυθμένα. Η πορεία του ΓΔ, με ελάχιστο στις 638,92 μονάδες, και για αρκετό χρόνο η διαπραγμάτευση έγινε με τον δείκτη σε πτώση της τάξης του -1,30% και γύρω από τις 640 μονάδες.

Περισσότερα...

Ε.Ε.: Για επιβράδυνση της ανάπτυξης προειδοποιεί ο Ντράγκι

Η ανάπτυξη είναι πιο βραδεία απ' όσο προβλεπόταν μέχρι σήμερα δήλωσε στους ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, στέλνοντας μήνυμα για μεταρρυθμίσεις στην ευρωζώνη.

Περισσότερα...

E.E.: Συμφωνία για ενίσχυση του ESM και προϋπολογισμό ευρωζώνης

Στην ενίσχυση των θεσμών της ευρωζώνης, με την υπογραφή των όρων αναφοράς του κοινού μηχανισμού ασφαλείας για το Ενιαίο Ταμείο Εξυγίανσης (ΕΤΕ), τη μεταρρύθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) και τη μελλοντική δημιουργία προϋπολογισμού της ευρωζώνης, αποφάσισαν οι 27 αρχηγοί Κρατών-μελών της Ε.Ε.

Περισσότερα...

Κίνδυνος βραχυκυκλώματος στη Χαλυβουργική

Άκαρπη απέβη η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ώστε η Χαλυβουργική να ξεκινήσει να προμηθεύεται ξανά ρεύμα από τη ΔΕΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η βιομηχανία δεν κατέθεσε στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού προτάσεις για την εξόφληση των συσσωρευμένων οφειλών τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, όπως είχε δεσμευθεί. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου η ΔΕΗ θα προχωρήσει στην υλοποίηση των συνεπειών της άρσης εκπροσώπησης της βιομηχανίας, ενημερώνοντας σχετικά τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Επίσης, θα διεκδικήσει με κάθε ένδικο μέσο τα οφειλόμενα ποσά από τη βιομηχανία, τα οποία αγγίζουν τα 31,8 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα...

K. Παπανάτσιου: Για πρώτη φορά από το 2010 προϋπολογισμός περιλαμβάνει επεκτατικά μέτρα

Για «τον πρώτο προϋπολογισμό μετά την έξοδο της χώρας από τα προγράμματα λιτότητας», μίλησε σήμερα στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019. Όπως είπε είναι η πρώτη φορά μετά το 2010 που ένας προϋπολογισμός περιλαμβάνει επεκτατικά μέτρα τονίζοντας ότι «910 εκατομμύρια θα διατεθούν για την ενίσχυση της κοινωνικής πλειοψηφίας, ένα σημαντικό βήμα για την ανάσχεση της λιτότητας».

Περισσότερα...

Εμπορεύματα: Οι μεγάλοι χαμένοι του εμπορικού πολέμου και του 2018

Πτώση μεγαλύτερη του 6% καταγράφει από τις αρχές του έτους ο δείκτης εμπορευμάτων Bloomberg Commodity Index, καθώς πολλές από τις πρώτες ύλες, που τον αποτελούν βιώνουν ένα έτος ισχυρών πιέσεων. Η εξέλιξη αυτή είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα του εμπορικού πολέμου και αντανακλά την σημαντική επιβράδυνση μεγάλων οικονομιών και πρωτίστως της Κίνας. Και ενώ ευνοεί μεν μεγάλους εισαγωγείς, προκαλεί ισχυρό πονοκέφαλο σε χώρες παραγωγούς, που στηρίζουν τα κρατικά έσοδα στις εξαγωγές εμπορευμάτων, από τον Καναδά και την Αυστραλία έως την Νότιο Αφρική.

Περισσότερα...

Σαουδική Αραβία: Γενναίες ενέσεις ρευστότητας στην αγορά μετοχών

Δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια φέρεται να έχει διαθέσει η Σαουδική Αραβία προκειμένου να στηρίξει την χρηματιστηριακή αγορά της και να αντισταθμίσει τις μαζικές ρευστοποιήσεις, που πυροδότησε η υπόθεση της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι και η επακόλουθη πολιτική κρίση τους τελευταίους μήνες.

Περισσότερα...

Αυξημένη η επιρροή των ΗΠΑ στην αγορά του πετρελαίου

Ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή αποκτά η Ουάσιγκτον στις παγκόσμιες αγορές πετρελαίου, παρότι οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν στη διάσκεψη του ΟΠΕΚ με μη μέλη του οργανισμού την περασμένη εβδομάδα στη Βιέννη, όπως επισημαίνεται στην τελευταία ετήσια έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (ΙΕΑ).

Περισσότερα...

Πρωτογενές πλεόνασμα 7,6 δισ. ευρώ

Με αύξηση των φορολογικών εσόδων, συγκράτηση των δαπανών και υποεκτέλεση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, ο κρατικός προϋπολογισμός εμφανίζει πρωτογενές πλεόνασμα – μαμούθ, σχεδόν διπλάσιο του στόχου, στο 11μηνο του έτους.

Περισσότερα...

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 18 Γλυφάδα

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top