Ζεσταίνονται οι μπουλντόζες για το έργο στο Καστέλι

Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει η σύμβαση παραχώρησης για τη χρηματοδότηση, κατασκευή και διαχείριση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου της Κρήτης, μετά την υπογραφή της σε ειδική τελετή χθες από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - GMR Airports Ltd.

Περισσότερα...

Ανέκτησε τις 26.000 μονάδες ο Dow Jones

Σε υψηλό 3,5 μηνών, ανακτώντας τις 26.000 μονάδες, σκαρφάλωσε ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones την Παρασκευή, εν μέσω προσδοκιών για επίτευξη εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Περισσότερα...

Fitch: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΒΒΒ» της Ιταλίας

Την αξιολόγηση «ΒΒΒ» της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ιταλίας επιβεβαίωσε ο οίκος Fitch, με αρνητική ωστόσο προοπτική.

Περισσότερα...

Pernod Ricard Hellas: Σε 4 άξονες η στρατηγική της

Έχοντας κλείσει τη χρήση που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο 2018 διατηρώντας τη δυναμική των μεγεθών της, η Pernod Ricard Hellas (ΕΠΟΜ ΑΒΕΕ), θυγατρική της ομώνυμης γαλλικής ποτοποιίας, που παρασκευάζει στη Μυτιλήνη, όπου και εδρεύει, το ούζα με τα σήματα «Μίνι», «Φήμη», «Λέσβος» και το λικέρ «Αιολική», επικεντρώνει τη στρατηγική της για την τρέχουσα χρονιά σε τέσσερις βασικούς άξονες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία για τη χρήση που θα ολοκληρωθεί το φετινό Ιούνιο επικεντρώνεται: στην επένδυση σε εμπορικά σήματα προτεραιότητας με στόχο τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία, στην αύξηση των μεριδίων αγοράς, στην επένδυση στο τουριστικό κανάλι με έμφαση σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν επισημανθεί ως στρατηγικοί πυλώνες μελλοντικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο τίθεται η παρακολούθηση του κόστους και του πιστωτικού κινδύνου.

Περισσότερα...

Ενισχύσεις σε μεταποίηση και τουρισμό

Επενδυτικά σχέδια επιλέξιμου προϋπολογισμού από 100.000 έως και 600.000 ευρώ επιδοτεί το πρόγραμμα «Ίδρυση νέων και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού», η προκήρυξη του οποίου υπογράφτηκε από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη. Το πρόγραμμα αφορά την ίδρυση, αλλά και στην ενίσχυση υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και του τουρισμού.

Περισσότερα...

DW: Το γερμανικό υπερπλεόνασμα «ανοίγει ορέξεις»

Την ώρα που η γερμανική οικονομία κινείται με πιο αργούς ρυθμούς το γερμανικό δημόσιο καταγράφει πλεόνασμα ρεκόρ 58 δισ. για το 2018. Όλo και δυνατότερες γίνονται οι φωνές για κρατικές επενδύσεις σε πολλούς τομείς.

Περισσότερα...

Εξάμηνα έντοκα εκδίδει ο ΟΔΔΗΧ

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή, ποσού 875 εκατομμυρίων ευρώ και λήξεως 30 Αυγούστου 2019, διενεργείται την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Περισσότερα...

Χρηματιστήριο: Η άνοδος στη βδομάδα διατηρήθηκε, το βήμα ήταν +3,32%

Στην τελευταία συνεδρίαση της βδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών πορεία νευρική με κίνηση σε θετικό πεδίο σποραδικά στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο τους κίνησαν μόνιμα σε αρνητικό τον ΓΔ. Αλλά μετά τις 14:55 ως λίγο πριν από τις δημοπρασίες σημειώθηκε ανοδική κίνηση χωρίς όμως να επιτευχθεί το πέρασμα σε κλείσιμο πάνω από τις 677 μονάδες. Κάτι που θα γινόταν για δεύτερη φορά μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2018 και θα μείωνε τις επενδυτικές επιφυλάξεις. Από τις 10:30 ως τις 14:00 η κίνηση ήταν έντονα νευρική συμμετρικά πάνω και κάτω από το κλείσιμο της Πέμπτης μεταξύ 679 και 675 μονάδων.

Περισσότερα...

Fitch: Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας

Θετικές εξελίξεις στην οικονομία, αλλά και προκλήσεις, διαπιστώνει ο οίκος Fitch σε έκθεσή του για την Ελλάδα. Ο οίκος προειδοποιεί πως εάν η οικονομική προσαρμογή εκτροχιαστεί, υπάρχει κίνδυνος (αν και μειωμένος) επιβολής αυστηρότερων ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίου (capital controls).

Περισσότερα...

ΟΤΟΕ: Προανήγγειλε αντιδράσεις αν απειληθούν απασχόληση-εργασιακά δικαιώματα

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, υπεύθυνο από την πλευρά της κυβέρνησης για τις Τράπεζες, είχε σήμερα η ΟΤΟΕ, μετά από αίτημά της, προκειμένου να καταθέσει τις θέσεις της για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των Τραπεζών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων.

Περισσότερα...

ΥΠΟΙΚ: Οι προβλέψεις για το ΑΕΠ έως το 2023

Τις προβλέψεις τους ώστε να καταρτιστεί το αναθεωρημένο κείμενο του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής ζητεί από τις υπηρεσίες όλων των υπουργείων με επείγουσα εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αποτυπωθούν οι προβλέψεις και για το 2023.

Περισσότερα...

Κυπριακή ΑΟΖ: Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία για το κοίτασμα στον «Γλαύκο»

«Καλό και εμπορεύσιμο» χωρίς αμφιβολία χαρακτηρίζεται το κοίτασμα στη θέση «Γλαύκος» της κυπριακής ΑΟΖ, ενώ εκτιμάται πως -βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων από τη γεώτρηση στην περιοχή- ενδέχεται να είναι το καλύτερο κοίτασμα που βρέθηκε μέχρι τώρα στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Περισσότερα...

Ιταλός ΥΠΟΙΚ: Οι ευρωπαϊκοί κανόνες πρέπει να αναθεωρηθούν

Στους ευρωπαϊκούς οικονομικούς κανόνες και στο κατά πόσον επιτρέπουν να αντιμετωπίζονται έκτακτες εξελίξεις οι οποίες συνδέονται με κρίσεις των χωρών μελών, αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία.

Περισσότερα...

«Νομοσχέδιο-ανάσα» για μετασχηματισμένες επιχειρήσεις

Νομοσχέδιο που θα προβλέπει μεγάλα φορολογικά κίνητρα για τις τις μετασχηματισμένες επιχειρήσεις προανήγγειλε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, προσδιορίζοντας την κατάθεσή του το αργότερο εντός δύο μηνών.

Περισσότερα...

Ευ. Τσακαλώτος: Καμία παροχολογία - Ξοδέψαμε βάσει του διαθέσιμου δημοσιονομικού χώρου

«Ούτε παροχολογίες, ούτε μεγάλα λόγια. Ανάλογα με τον δημοσιονομικό χώρο που είχαμε αυτά ξοδέψαμε», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας πως ό,τι ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έχει νομοθετηθεί με την εξαίρεση του επιδόματος στέγασης που η πλατφόρμα θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα

Περισσότερα...

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*
Επαλήθευση λέξης:

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 18 Γλυφάδα

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top