Τη Δευτέρα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να «ανοίξει» η πρόσβαση στο data center για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που επιθυμούν να εισέλθουν στην αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, προκειμένου να αξιολογήσουν τη δυναμική της εταιρείας και να προχωρήσουν στην κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.

Οι αρχικές προβλέψεις θέλουν τη διαδικασία αυτή να πραγματοποιείται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών την 31η Οκτωβρίου, ωστόσο εκτιμάται ότι θα δοθεί παράταση στο deadline καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να «μετρήσουν» τις δυνατότητες που προσφέρει η κρητική αλλαντοβιομηχανία.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι που συμμετείχαν στη φάση της υποβολής μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος ανήλθαν σε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο σύμβασης εκχώρησης δικαιωμάτων που υπέγραψε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με τους δύο βασικούς μετόχους αδερφούς Δομαζάκη, γνωστοποιήθηκε χθες ότι το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου του Εμμανουήλ Δομαζάκι διαμορφώθηκε σε 28,68%, από 41,36% και αντίστοιχα το ποσοστό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων ανήλθε σε 25,36% έναντι μηδενικού πριν από την υπογραφή της σύμβασης.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε γνωστοποιηθεί το ακριβές ποσοστό του Κωνσταντίνου Δομαζάκη, το οποίο λογικά κινείται πλέον στο επίπεδο του 28%.

Πάντως, να σημειωθεί ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί πώς διαμορφώνεται το μετοχολόγιο μετά και την υπογραφή της σύμβασης της νέας ενεχυρίασης μετοχών μεταξύ βασικών μετόχων και λοιπών πιστωτριών τραπεζών -στο πλαίσιο των προβλεπόμενων για την ενδιάμεση χρηματοδότηση που ορίζεται σε περίπου 4 εκατ. ευρώ-, εξέλιξη που προηγήθηκε της σύμβασης που υπεγράφη με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.
Δ.Α.


Πηγή: Ναυτεμπορική

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*
Επαλήθευση λέξης:

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top