Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας, διοργανώνει το μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon.

Ο μαραθώνιος αφορά την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και επιχειρηματικών μοντέλων που σχετίζονται με τον αναπτυσσόμενο κλάδο των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών (FinTech).

To NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου στο χώρο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης της Τράπεζας be finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Στο NBG i-bank #fintech 3.0 crowdhackathon μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη από το χώρο της επικοινωνίας, του marketing και της εξυπηρέτησης πελατών, σύμβουλοι επιχειρήσεων , ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να σχεδιάσει και να αναπτύξει εφαρμογές στον τομέα του FinTech.

Στόχος είναι να βρεθούν στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, σε ένα κοινό περιβάλλον εργασίας, ομάδες προγραμματιστών και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στο FinTech, ιδανικά μέχρι το στάδιο ενός ελάχιστου βιώσιμου προϊόντος (Minimum Viable Product - MVP), με την προοπτική ανάπτυξης ενός πλήρους επιχειρηματικού μοντέλου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και για εγγραφές: http://crowdhackathon.com/fintech3/.


Πηγή: Ναυτεμπορική

ibhs trial

Επωνυμία Εταιρείας:*
Ονοματεπώνυμο Χρήστη:*
ΑΦΜ Εταιρείας:*
Email Χρήστη:*
Τηλέφωνο Χρήστη:*

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 18 Γλυφάδα

210-8939000

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαξ: 210-8939098-99

Scroll to top